Montáž a lisování pneumatik

MONTÁŽ A LISOVÁNÍ KOL MOBILNÍMI A STACIONÁRNÍMI LISY

Montáž a lisování superelastických kol a plnopryžových obručí provádíme pomocí mobilních lisů přímo u zákazníků napříč Českou a Slovenskou republikou. Montáž kol uskutečněné přímo na místě bez nutnosti demontovaná kola odvážet či zasílat sběrnou službou znamená značnou časovou úsporu a minimální prostoje. Zejména v náročných provozech je tato časová úspora nenahraditelná. V současné době disponujeme čtyřmi mobilními lisy, které pravidelně vyjíždějí ze základen v Praze – Uhříněvsi a Bohumíně. Tím je zaručena rychlá a flexibilní možnost reakce na požadavky zákazníků. Zkušený a kvalifikovaný tým servisních techniků si dokáže poradit i v těch nejsložitějších situacích a podmínkách. Provádíme externí montáže kol od velikosti 8“ až po 20“ u superelastických kol a veškerých rozměrů u plnopryžových obručí.

Dále disponujeme pevnými lisy jednak v našich střediscích v Praze a v Bohumíně, tak u našich regionálních partnerů. Na pevném lisu v Bohumíně jsme schopni jako jediní v České republice provést montáž kol v průměru 24“.

Naše společnost zajišťuje zpětný odběr, v souladu s požadavky zákona č. 185 / 2001 Sb., o odpadech.

Zpětný odběr je prováděn následujícím způsobem:

- bezplatným odběrem ve skladech 

  • Bohumín (ul. Čs. armády 184, 735 51 Bohumín Pudlov)
  • Praha (Přátelství 1475, 104 00 Praha Uhříněves)

- bezplatným odběrem při provádění montáže u zákazníků

 

Pro postoupení poptávky / objednávky kontaktujte našeho produktového manažera:

Lukáš Blažek

mobil: +420 603 883 209
telefon: +420 596 092 322
e-mail: blazek@cemat.cz

 

Pro detaily k termínům realizace zakázek kontaktujte:
 
Bc. Václav Vluka
mobil: +420 727 931 340
e-mail: servis@cemat.cz
 



---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Synchronous) "Cemat_B2B.Cemat.cz" ----------------------------------------------------------------------------------------------