O nás

Společnost ČEMAT, v České republice registrovaná pod obchodním názvem ČEMAT trading, spol. s r. o, je předním distributorem doplňků pro manipulační a stavební techniku v České a Slovenské republice. Sídlo firmy se nachází na okraji Bohumína na ulici Čs. armády 184, 735 51 Bohumín-Pudlov, cca 8 km od Ostravy.

Společnost působí na trhu v české a slovenské republice od roku 1997 a po více než patnáctiletém působení si vybudovala vynikající vztahy s největšími světovými výrobci v oblasti manipulační a stavební techniky. Zákazníci společnosti vědí, že v rozsáhlém portfoliu ČEMAT naleznou širokou nabídku příslušenství a služeb určených pro manipulační a stavební techniku i kvalitní servisní služby.

Čemat dlouhodobě a stabilně zastupuje světové výrobce prověřených značek, jakými jsou BOLZONI AURAMO - MEYER, MSE-FORKS, MICHELIN, CAMOPLAST CAMSO, ATG, RÄDER VOGEL, CASCADE, DCL, SEAT, MARANGONI, MAGNA či INTERSOFT NEXO. Jako jediní na trhu navíc dodáváme teleskopické vidlice výrobní řady TELESCOPICFORKS® a ROLLERFORKS® společnosti MEIJER HANDLING SOLUTIONS. Kromě značek, které má ČEMAT ve výhradním zastoupení nabízí v sekcích nosných vidlic, zvedacích stolů a sedaček také produkty vlastí výroby – CMT Forks, CMT Lifts, CMT Seats. V naší rozsáhlé nabídce naleznete vzdušnicové pneumatiky určené na vysokozdvižné vozíky, stavební a zemědělské pneumatiky, lesnické pneumatiky, OTR pneumatiky, superelastická kola (plná kola), přídavná zařízení, zvedací stoly, pryžové pásy, EM pláště, sedačky, kola a kladky a řadu dalších výrobků. 

Ke každému produktu poskytujeme odborné poradenství, montáž a samozřejmě záruční i pozáruční servis. Nabízíme také doplňkové služby přidané hodnoty, jakými je půjčovna nových a repasovaných přídavných zařízení pro vysokozdvižné vozíky, plnění pneumatik polyuretanovou hmotou RELY® nebo montáž a lisování kol. Moderní, flexibilní a cenově přijatelné služby v oblasti manipulace – to je to, co u nás naleznete.

Od počátku roku 2012 se vybudoval nový skladový areál v našich bohumínských prostorách. Tři haly, z nichž největší zabírá plochu 2000 m2, vnější skladovací plochy, administrativní budova i parkoviště, to vše na celkové ploše o rozloze až 11 000 m2, vyrostlo v blízkosti dálničního koridoru D1 ve směru Vídeň-Brno-Ostrava-Katovice v Severomoravském Bohumíně. Areál má ideální napojení na Evropskou dálniční síť. Hledáte-li komplexní skladové kapacity, jsme Vám partnerem - kontaktujte nás. 


Management společnosti spolu se všemi zaměstnanci firmy je kdykoliv připraven kvalitně a efektivně řešit jakékoliv Vaše požadavky. Neváhejte se proto zeptat našich produktových manažerů nebo obchodních zástupců. Těšíme se na spolupráci s Vámi!
 

Motto: "Vy zvedáte náklad, my Váš komfort"




---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Synchronous) "Cemat_B2B.Cemat.cz" ----------------------------------------------------------------------------------------------